Napi-Mozi » Hírek » Carrie Fisher nem mindig élvezte az Ébredő Erő forgatását

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Carrie Fisher nem mindig élvezte az Ébredő Erő forgatását

Carrie Fisher nem mindig élvezte az Ébredő Erő forgatását

Ha van valami, amiről Carrie Fisher híres, az a Leia hercegnő szerepe, hiszen ez az ő legfőbb szerepe. Tökéletesen uralja a karaktert és 30 év után, most újra Leia ikonikus szerepébe lépett a Csillagok Háborúja: Az ébredő erő forgatásán. Sokan hihetik azt, hogy ez könnyen ment neki, mint a biciklizés, viszont az igazság épp az ellenkezője.

Az ébredő erő titkai: Egy filmes utazás című teljes estét dokumentumfilmben tengernyi kulisszatitkot ismerhetünk meg, emellett pedig interjúkat a szereplőkkel és a stábbal.

loading...

A következő idézet ebből a dokumentumfilmből való, és ebben beszél Fisher arról, hogy mekkora volt a nyomás, amikor újra felvette annak a karakternek a szerepét, amely híressé tette.

Én vagyok Leia hercegnő tulajdonosa, így az én feladatom az is, hogy megvédjem. Az egész életem tőle függ, úgyhogy nagyon ideges voltam. Már az első napon volt egy hatalmas jelenetem. Rettenetesen féltem, hogy hibázni fogok, és hibáztam is. Ez volt a valaha volt legrosszabb forgatási napom, amit valaha átéltem. Aztán véget ért, lefeküdtem aludni, majd másnap bejöttem, és már sokkal jobb volt.

Rendkívül nemes dolog a színésznőtől, hogy ennyire védi a szerepét, sokkal jobb így, mintha utálná, vagy azt sem akarná, hogy köze legyen hozzá, mert igenis van.

Ritkán gondolunk arra a nyomásra, amit a színészek érezhetnek, amikor többször (Carrie Fisher esetében négyszer) lépnek ugyanabba a szerepkörbe.

A Csillagok Háborúja filmeknek van az egyik legnagyobb rajongótáboruk, így nem csoda, ha Fisher megrémült attól, hogy újra Leia hercegnővé váljon, és kitegye magát a súlyos ítéleteknek.

Emellett újra rá is kellett találnia a karakterre 30 hosszú év után, nem is beszélve arról, hogy a színésznő már régóta nem játszott filmekben, így ott van a berozsdásodás félelme is.

loading...

Az interjú többi része is megtekinthető a dokumentumfilmben, illetve a Csillagok Háborúja: Ébredő erő már digitálisan elérhető, a Blu-Ray változat pedig április 5-én jelent meg.

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+1Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+1Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter