Napi-Mozi » Hírek » Chris Hemsworth viaszfigurája nem hasonlít rá

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Chris Hemsworth viaszfigurája nem hasonlít rá

Chris Hemsworth viaszfigurája nem hasonlít rá

Nemrég mutatták be a Thor: Bosszúállók című film új részét az Ultron korát; főszereplőjét, Chris Hemsworth-öt pedig máris viaszba öntötték. Persze csak jelképesen. Mint hírességet formázták meg, de úgy tűnik, valaki hibázott, mert a Thor másolat – ihletője szerint – nem emlékeztet az eredetijére.

Chris Hemsworth láthatóan furcsállotta a szembetűnő eltérést közte és a viaszbábu között, megfogta hasonmása arcát és ránézve grimaszolt; ezt a pillanatot használták ki a lesifotósok, lencsevégre kapva a fintorgó sztárt.

loading...

A The Avengers: Age of Ultron Los Angeles-i premierére április 13-án került sor és nagy érdeklődéssel várták a rajongók, hogy találkozhassanak kedvencükkel.

Chris Hemsworth lelkesen autogramokat osztogatott, de örömébe üröm vegyült, amikor meglátta a róla mintázott, ember nagyságú viaszfigurát. A germán mitológia hőse cseppet sem hasonlít hozzá, derült ki zord pillantásából, amit a mellette álló alakra vetett.

Hogy tényleg így van-e, vagy csak a fotósok és a riporterek értették félre a reakcióit, biztosan nem lehet tudni. Az internetre posztolt fotók eredeti kommentálására viszont remek alkalmat teremtett a szituáció.

loading...

Az új Thor-film május 1-én kerül a mozikba!

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+5Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+5Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter