Napi-Mozi » Akciófilm » Decemberben kezdődnek az új Bond film forgatásai

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Decemberben kezdődnek az új Bond film forgatásai

Decemberben kezdődnek az új Bond film forgatásai

james bondKét évvel a Skyfall megjelenése után még az idei év végén elkezdik a Bond 24 forgatását Daniel Craig-el a főszerepben.

A 2012-ben bemutatott Skyfall hatalmas sikert aratott az összesen 1,1 milliárd dolláros bevételével és a filmkészítők ugyanezt remélik a Bond sorozat 24-ik részétől is.

loading...

Az Egyesült Államok béli premiert 2015 novemberére harangozták be, míg az Európai bemutatók már októberben kerülnek a filmvásznakra.

Maga a történet a Skyfall című James Bond film folytatása lesz, Sam Mendes a rendező elmondása alapján, aki azt is elárulta, hogy a Bond 24 film forgatása 2014. december 6-án kezdődik meg.

Jelen pillanatban még nem tudható, hogy mi vár az új filmben a 007-es ügynökre és több mint valószínű, hogy hónapokat kell várnunk az első előzetesre.

loading...

A forgatás helyszínei között megtalálhatók az Angliai Pinewood stúdiók, Ausztria, az olaszországi Róma városa és nem hivatalos értesülés szerint Marokkó is. A forgatókönyvet ugyancsak a Skyfall írói biztosítják: John Logan, Neal Purvis és Robert Wade.

Megosztás...Share on LinkedIn0Share on Google+26Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn0Share on Google+26Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter