Napi-Mozi » Hírek » Egy Hannibal szereplő is csatlakozik a Sötét Ötven Árnyalata szereplőgárdájához!

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Egy Hannibal szereplő is csatlakozik a Sötét Ötven Árnyalata szereplőgárdájához!

Egy Hannibal szereplő is csatlakozik a Sötét Ötven Árnyalata szereplőgárdájához!

Három éven át a Hannibal egyik főszereplőjeként Hugh Dancy a sötétség erői ellen harcolt FBI-os profilozóként. Nos, úgy tűnik Dancy újra az őrült pszichológiájával foglalkozhat, hiszen őt vették fel a Jamie Dornan által eljátszott Christian Grey pszichológusának szerepére a Sötét Ötven Árnyalata című filmben.

Az Universal bejelentette, hogy Dancy, aki jelenleg a The Path című sorozatban játszik főszerepet, megkapta Dr. John Flynn szerepét. Dr. Flynn lesz az a terapeuta, akihez végül Christian Grey fordul segítségért, amikor egyre növekszenek a lelki problémái.

loading...

Ezek között a problémák között szerepel az is, hogy Grey egykori szeretője/bántalmazója újra megjelenik az életében, éppen akkor, amikor ő Anastasia-t szeretné visszaszerezni. Mivel nagyon hosszú idő telik el a Szürke Ötven Árnyalata, és a Sötét Ötven Árnyalata kiadása között, az utóbbinak elméletileg kasszasikernek kell majd lennie, hiszen az első film negatív minősítéseket kapott a kritikusoktól.

Az, hogy Hugh Dancy-t választották Christian Grey terapeutájának szerepére egy jó kiindulási pont lehet, hiszen a Szürke Ötven Árnyalata, és a Hannibal sorozat közönsége úgy tűnik, átfedik egymást.

Ez az átfedés amiatt lehet, hogy mindkét alkotásban keveredik az erőszak és az erotika, ezért Dancy-nek is egyszerű lesz felvenni ezt a szerepet, a rajongók pedig ugyanilyen könnyedséggel követik majd őt.

A „könnyű” szót viszont nem érdemes használni, ha a Sötét Ötven Árnyalatának nyitó hétvégéjéről van szó. Nemcsak a John Wick: Chapter 2 jön ki ugyanazon a héten, mint a Sötét Ötven Árnyalata, de a Lego Batman Movie is, így bőven akad versenytárs.

loading...

Az esély viszont, hogy bármelyik film olyan egyértelmű kasszasiker legyen, mint az idei Deadpool elég valószínűtlen. Hugh Dancy jelenléte a Sötét Ötven Árnyalatában még több izgalmat fog tartogatni a film rajongóinak, és már csak 2017 február 10-ig kell várnunk, hogy a film jobban teljesít e a mozikban, mint az előző része.

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+1Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+1Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter