Napi-Mozi » Akciófilm » Egy újabb Power Rangers film kerül a mozikba jövőre

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Egy újabb Power Rangers film kerül a mozikba jövőre

Power Rangers 2016

Power Rangers 2016A 2016-os év júliusi hónapja komoly filmeket ígér a filmrajongók számára, ugyanis olyan mozifilmek jelennek meg, mint például az Independence Day, a Bourne és az Arthur királyfolytatásai, de a Majmok bolygója folytatásának megjelenését is erre a hónapra tervezik.

A nagyon sok megjelenés ellenére a Lionsgate a júliusi hónapban tervezi Power Rangers című filmjének a mozi premierjét

loading...

A Lionsgate hivatalosan is bejelentette, hogy egy újabb Power Rangers film kerül a mozikba 2016. július 22-én, annak ellenére, hogy az Arthur király folytatása ugyanezen a napon jelenik meg. A két film komoly konkurencia lesz egymásnak, de a filmstúdiók nem hátrálnak meg és egy napon jelenítik meg filmjeiket.

A forgatókönyvet Ashley Miller és Zack Stentz készíti, akiknek munkásságát az X-Men című projektekből ismerhetünk, míg a rendező kilétét még homály fedi. A filmtörténetről keveset árult el a Lionsgate, de ami biztosan tudható, hogy egy csoport fiatal, akik különleges képességekkel rendelkeznek, a világ megmentésére siet.

Több mint valószínű, hogy az ötlet már rég megszületett a filmkészítők fejében, de megvárhatták a Tini Nindzsa Teknőcök című film teljesítésének az eredményeit és mivel jók a mutatók a nosztalgia működik. Talán a 80-90-es évek hősei is szerepelnek olyan jól a filmvásznon, mint a szuper teknőcök.

loading...

Forrás: hollywoodreporter.com

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+13Share on Facebook0Pin on Pinterest5Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+13Share on Facebook0Pin on Pinterest5Tweet about this on Twitter