Napi-Mozi » Hírek » George Clooney nem fél a bombáktól

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

George Clooney nem fél a bombáktól

George Clooney nem fél a bombáktól

George Clooney most igazán nagyot alakít! Bár az akciófilmek eddig sem álltak tőle távol, az igazán forróhelyzetek megkímélték. Új filmjében merészebbnek kell mutatkoznia, mint valaha.

A szerepe szerint nem messze tőle robbantanak fel egy bombát, aminek következtében jókorát repül. A látványos akciót kaszkadőrével próbálgatja; szorgalmasan gyakorolja, miként védheti ki, hogy komolyan ne sérüljön meg.

loading...

George Clooney hihetetlen magabiztossággal kezeli a helyzetet, és nem ijed meg a nagy hanghatástól – állítja a stáb, akik azért ügyelnek a szívtipró épségére.

Az igazsághoz tartozik, hogy gyakorlott akcióhősként Clooney tudja, mit kell tennie a siker érdekében; ha kell, teljes testbedobással éri egy jelenet tökélyre fejlesztését.

Az 53 éves kétszeres Oscar-díjas színész egy TV Show-ban mondta el élményét a film kapcsán, melyet a TriStar Pictures jegyez. A talkshow vendégeként lehetőséget kapott komment kifejtésére, de részleteket nem közölt.

A Jodie Foster rendezésében készülő thriller-akció, a Money Monster másik sztárja Julia Roberts, a történetre várhatóan sokan fizetnek majd be a mozikban.

loading...

Jack O’Conell, Dominic West és Caitriona Balfe szintén fontos szerepek birtokosai, ahogy még sokan mások is asszisztálnak az új produkció sikerre viteléhez. A forgatást februárban kezdték, és várhatóan 2016 folyamán kerül a mozikba.

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+11Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+11Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter