Napi-Mozi » Hírek » Így tisztelegnek a Harry Potter rajongók Alan Rickman előtt

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Így tisztelegnek a Harry Potter rajongók Alan Rickman előtt

Fotó: @imjfernandez

2016 január 15.-én elvesztettünk egy újabb csodálatos színészt, Alan Rickman-t, aki 69 éves korában hunyt el, a rákkal való küzdelme után. A 40 éves karrierű színészre örökké emlékszünk majd a legnagyobb szerepeiről, például a gonosz Hans Gruper, a Die Hard-ból, vagy Perselus Piton a Harry Potter franchise-ból.

A Harry Potter rajongók ellátogattak a King’s Cross állomásra, Londonba, a 9 és ¾. vágány otthonába, ahol Harry és társai felszálltak a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskolába tartó vonatra, és átalakították azt egy rögtönzött emlékművé. Virágokat, képeket, és kézzel írott jegyzeteket vittek, hogy így emlékezzenek meg a színészről. A tiszteletreméltó színész 8 Harry Potter filmen keresztül keltette életre a hideg, néha kegyetlen bájital tanár szerepét.

loading...

Ő volt az egyik legösszetettebb és legbonyolultabb karakter az egész történet során, Piton hallgatag, és érzéketlen külsője alatt viszont mély fájdalom és kín lakozott. Mondjuk úgy, hogy nyomós oka volt Harry-nek arra, hogy a fia középső nevének a Perselus-t választotta.

Alan Rickman rengeteg szeretetet kapott azoktól is, akikkel együtt dolgozott hosszú karrierje során. Daniel Radcliffe, aki Harry Pottert játszotta, úgy ismerte Rickman-t, mint a legtöbb támogatást nyújtó személy a filmvilágban, míg Emma Watson, akit Hermioneként ismerünk, úgy nyilatkozott a színésszel kapcsolatban, hogy szerencsésnek érzi magát, hogy egy ilyen különleges színésszel és emberrel dolgozhatott, mint ő.

A színész hangját, még egyszer utoljára hallhatjuk képernyőn, hiszen ő adta a hangját az Alice Tükörországban című filmhez, ami idén kerül mozikba.

loading...

Alan Rickman mindig hiányozni fog mindazoknak, akik személyesen ismerték, és azoknak is, akik csak képernyőn keresztül tapasztalhatták tehetségét.

Megosztás...Share on LinkedIn2Share on Google+19Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn2Share on Google+19Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter