Napi-Mozi » Hírek » James Bond, alias Daniel Craig térdét megműtötték!

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

James Bond, alias Daniel Craig térdét megműtötték!

James Bond, alias Daniel Craig térdét megműtötték!

Az utolsó James Bond, azaz Daniel Graig nem gondolta volna, hogy ilyen mozgalmasan telik az idei húsvétja. Sajnálatos módon az új Bond-film forgatása közben balesetet szenvedett, és megsérült a térde, amit azóta már meg is műtöttek.

A stábnak nem maradt más választása, rendkívüli szünetet iktatott be, hogy a sztár az ünnep alatt kipihenhesse magát. A tervek szerint április 22-én folytatják a Spectre felvételét, melynek bemutatója november 6-án lesz.

loading...

Még 2014 decemberében kezdték a filmforgatást Londonban, de Róma, Mexikó és Ausztria a helyszínek között szerepel. A Spectre a negyedik alkalom, hogy Daniel Graig James Bond szerepében mutatkozik, s olyan hírességek csatlakoztak hozzá, mint Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Dave Bautista, Monica Bellucci és Léa Seydoux. A 24. Bond-kaland várhatóan nagy tetszést arat majd a mozirajongók körében, akik alig várják már a filmbemutatót.

Érdekesség, hogy a forgatókönyv egy része idő előtt kiszivárgott, és felkerülve az internetre nyilvánossá vált. Sokan bepillantást nyerhettek így a készülő filmbe, ami jelentős veszteséget okozott az Eon stúdiónak.

Bár a forgatás kicsit elhúzódik Craig operációt követő lábadozása miatt, a magyar közönség azért reménykedhet benne, hogy őszre a hazai mozikba is megérkezik a 007-es ügynök, és a rajongók egy újabb vagány James Bond-produkciót láthatnak.

loading...

A látványos és költséges film minden bizonnyal megéri a pénzét, tekintve a sztárparádét és az exkluzív díszletet.

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+10Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+10Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter