Napi-Mozi » Hírek » Jonah Hill újra kövér lett és filmez

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Jonah Hill újra kövér lett és filmez

Jonah Hill újra kövér és filmez

A 31 éves Jonah Hill amerikai színészt új filmje, az Arms and the Dudes forgatásán kapták le, séta közben, ásványvizes palackkal a kezében. A képen jól látszik, Hill rettenetesen elhízott, ami nehézséget okozhat színészi feladatainak ellátásában. A komédiák gyakori főszereplőjének az elmúlt években már meggyűlt a baja a kilókkal, láthatóan most is.

Jonah Hill 2007-ben már átélhette mostani válságát. Abban az évben találkozhattunk vele mázsán felüli súlycsoportban, akkor rendkívül sokat szedett magára. Broke Glazer dietetikusa segítségével és étkezési szokásainak változtatásával, 2011-re nagy nehezen leadta a plusz kilókat, de mára ismét terebélyes külseje miatt kapták lencsevégre a fotóriporterek.

loading...

Jonah Hill újra kövér és filmez-

A pillanatképek tanulsága szerint igencsak méretes ingben- és nadrágban örökítették meg a színészt, miközben tokája verdeste a nyakát. Őrületes, hogy képes ilyen átváltozásra Jonah Hill, akinek szereposztásainál rendre figyelembe veszik komikus vénáját. Bár akciófilmekben is szerepel, legtöbbször vígjátékok fő-, ill. mellékszereplője.

A 2016-ban mozikba kerülő „Arms and the Dudes” Guy Lawson cikkét dolgozza fel, melynek alaptörténetét David Packouz és Efraim Diveroli valós esete adja. A politikai-háborús sztori izgalmas cselekményei nagy érdeklődésre tarthatnak számot, mivel 2007-ben nagy port kavart a riport egy óriási csalás szálainak felgöngyölítésével.

loading...

A hollywoodi produkció írója-rendezője az a Todd Phillips, aki a „Másnaposokat” is megalkotta, és vélhetően most is szuper mozira fizethetnek be a nézők, ha elmennek a komoly mondanivalóval rendelkező életrajzi drámát megtekinteni. Jonah Hill közreműködése garancia a színészi teljesítményre.

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+5Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+5Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter