Napi-Mozi » Hírek » Kanada kedvencét gyászolja: meghalt Jonathan Crombie

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Kanada kedvencét gyászolja: meghalt Jonathan Crombie

Kanada kedvencét gyászolja - meghalt Jonathan Crombie

A CNN közlése szerint váratlanul elhunyt Jonathan Crombie kanadai sztár április 15-én New Yorkban. A 48 éves színész hihetetlen könnyedségének, humorának és a színművészet iránti elköteleződésének köszönhette ismertségét, melyet lényegében az „Anne of Green Gables” hozott meg a számára.

A haláláról szóló információkat nővére, Carrie Crombie osztotta meg a rajongókkal, akiket végtelenül megviselt a rossz hír.

loading...

„Ez egy igazi tragédia. Hihetetlen, hogy valaki 48 évesen távozzon az élők sorában. Úgy emlékszem rá, mint egy kemény emberre, aki komolyan megdolgozott a sikereiért.” – nyilatkozta Kevin Sullivan producer

Jonathan Crombie még a ’80-as években vált híressé az „Anna a Zöld Oromból” című filmmel, melyben Gilbert Blythe szerepében sok női szívet megdobogtatott. Olyannyira sikerült eltalálnia Gil figuráját, hogy sokan beleszerettek a „kedves, szomszéd srácba”. Ő volt a tökéletes férfi megtestesítője érzékenységével hódította meg a női nézők millióit. Szerette az életet, ezért is meglepő hirtelen halála.

Lucy Maud Montgomery ifjúsági könyvének feldolgozásából született meg az Anne of Green Gables, és az egész világon hamar népszerű lett. Kanadában a CBC TV 1984-ben tűzte műsorára, innen indult hódítókörútra Európába. A film Jonathan Crombie számára meghozta a hírnevet, aki vállalta, hogy több epizódban is szerepeljen az első részek után.

loading...

A legutolsót 2000-ben forgatták, ahol már felnőttként szerepel ő is, és a másik főszereplő, Megan Follow is. Ezzel a szereppel lépett elő igaz szívtipróvá, akinek a halála nagyon megviselte a kanadai rajongókat.

Megosztás...Share on LinkedIn0Share on Google+12Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn0Share on Google+12Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter