Napi-Mozi » Akciófilm » Kiábrándító bevétellel indított a Feláldozhatók 3

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Kiábrándító bevétellel indított a Feláldozhatók 3

A Feláldozhatók 3

A Feláldozhatók 3Az Amerikai mozikban múlthéten debütáló “A Feláldozhatók 3“, mindössze 16,2 millió dolláros bevételre tett szert az első héten, ami finoman szólva is kiábrándítónak mondható összeg, ha figyelembe vesszük, hogy az első rész kétszer ennyi bevételt hozott a film készítőinek.

Az eladott jegyekből befolyt bevétel, az Amerikai Box-Office listájának a negyedik helyére volt elég Sylvester Stallone új filmjének.

loading...

Az elemzők szerint annak a következménye, hogy ez előtt egy hónappal megjelent illegálisan az interneten egy letölthető változata a filmnek, amit több mint 200.000 alkalommal töltöttek le 24 óra leforgása alatt.

A Feláldozhatók 3 a leggyengébben debütáló filmek egyike, amelynek több részt is készítettek. A Feláldozhatók első része 34,8 millió dollárt, míg a második rész 28,6 millió dolláros bevételre tett szert az első héten.

A harmadik rész költségvetése egyelőre még nem nyilvános, de ha az előző két részből indulunk ki, akkor körülbelül 90 millió dolláros költségről beszélhetünk.

loading...

A gyenge szereplés ellenére a film készítői remélik, hogy nem lesz veszteséges a produkció, hiszen az előző két rész hatalmas bevételei az észak amerikai kontinensen kívülről jöttek.

Megosztás...Share on LinkedIn0Share on Google+66Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn0Share on Google+66Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter