Napi-Mozi » Hírek » Máris dolgoznak a Star Trek 4-en?

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Máris dolgoznak a Star Trek 4-en?

Máris dolgoznak a Star Trek 4-en

A siker Hollywoodban egyet jelent a hosszútávra tervezéssel, és amíg mi itt ülünk kedvenc Star Trek filmünk folytatására várva, a rendezők a stúdióban már valószínűleg az azt követő részt tervezik. 

Míg a Star Trek: Mindenen túl csak késő nyáron jelenik meg, úgy tűnik a Paramount emberei máris a lehetséges folytatáson gondolkodnak.

loading...

A Paramount már regisztrálta a Star Trek 4 nevet, valamint Zachary Quinto és Chris Pine is aláírták szerződésüket, miszerint visszatérnek Spock és Kirk szerepébe, így a folytatás több mint valószínű tényleg meg fog történni.

Simon Pegg is azt nyilatkozta nemrégiben, hogy a Star Trek: Mindenen túl nem a trilógia befejező része. Ezek az információk persze egyáltalán nem erősítik meg a tényt, hogy valóban elkészül az új Star Trek film, de azért együttesen egy elég tiszta képet alkotnak arról, hogy a Paramount előre szeretne lépni.

Ez az előrelépés viszont nem biztos, hogy filmvászonra is kerül, hiszen különböző stúdiók gyakran terveznek meg folytatásokat vagy előzményfilmeket, amelyek sosem jelennek meg, és inkább csak egy gyakorlatként szolgálnak.

Amíg az első Star Trek film óriási siker volt, a második rész, a Star Trek: Sötétségben már elvesztette a nézőinek nagy részét. Több oka is lehetne annak, hogy a Star Trek: Mindenen túl is alulteljesítsen a mozikban, például az, hogy Simon Pegg részt vesz a Misson: Impossible-ben, Chris Pine egy szuperhősös filmen dolgozik, Zoe Sladana tagja lett a Marvel Cinematic Universenek, Karl Urban pedig a Netflix-szel tart megbeszéléseket egy esetleges sorozatról.

loading...

Ezekben a napokban még korai lenne megerősíteni az új Star Trek filmet, de egyértelmű, hogy a Paramount hajlana a dologra. A folytatás kérdése nagy valószínűséggel azután dől el, miután kijön a Star Trek: Mindenen túl, és azon, hogy a film jól fog teljesíteni a mozikban.

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+1Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+1Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter