Napi-Mozi » Hírek » Mennyi a legjobban kereső külföldi filmsztárok gázsija?

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Mennyi a legjobban kereső külföldi filmsztárok gázsija?

Mennyi a legjobban kereső külföldi sztárok gázsija_

Titokban vagy nyíltan, mindenki kíváncsi a világ legnépszerűbb, legfoglalkoztatottabb színészeinek havi jövedelmére, mely köztudottan a csillagokat verdesi hat számjegyű összegével. Egyszerű halandó számára szemtelenül nagy havi fix-et könyvelhetnek el.

A busás jövedelem nem feltétlenül az Oscar-díj-szerzésekkel arányos, ez pedig jelzés-, biztatásértékű lehet azok számára, akik még nem birtokolják a filmszakma elismerését jelentő aranyszobrocskát, ám vágynak legalább az anyagi elismerésre.

loading...

Leonardo DiCaprio 25 millió dolláros filmenkénti gázsiját tekintve elmondható, hogy az Oscar-díj nem minden. Nem kell ugyanis Oscar-nyertesnek lenni ahhoz, hogy az életre szóló kereset biztosítva legyen. Rendezők, producerek és szakmabeliek megkérdezésével sikerült pontot tenni annak a kutatásnak a végére, mely kiderítette, hogy ki rendelkezik a legmenőbb fizetéssel Hollywoodban.

Mennyi a legjobban kereső külföldi sztárok gázsija

A 10 nevet felsorakoztató toplista tetején állva, nemcsak Dicaprio mondhatja el magáról, hogy végleg megoldódtak anyagi gondjai.  Sandra Bullock, Matt Damon, Robert Downey Jr., Denzel Washington az alig kevesebb, mint 20 millió dolláros bevételével szorosan követi a Titanic sztárját.

loading...

Továbbhaladva a listán lefelé szembetűnő nagy változások nincsenek, 1-2milliós különbség látható csupán. Angelina Jolie 15-20 millióval gazdálkodhat per film, ami lehet, picit kiábrándító a rajongók számára, mivel elvárják, hogy Lara Croft mindig a top-on legyen. Dwayne Johnson 14-15 milliós keresete csak egy kicsivel marad le a színésznőtől, ahogy Mark Wahlberg és Jennifer Lawrence is büszke lehet kiütközően nagy keresetére. S ha Seth Rogen 8-9 millióját vesszük figyelembe filmenként, akkor felmerül a kérdés, többi kedvencük is vajon mennyit kereshet évente?

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+11Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+11Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter