Napi-Mozi » Hírek » Michael Jackson csimpánza saját filmet kap

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Michael Jackson csimpánza saját filmet kap

Michael Jackson csimpánza saját filmet kap

Rengeteg filmet készítenek manapság énekesek és színészek életéről, de ebben az új filmben nem az embereké lesz a főszerep, hanem Michael Jackson Bubbles nevű csimpánzáé. A film a Bubbles nevet fogja viselni, és Dan Harmon Starburns Industries nevű cégével fogja megrendezni a „kiskedvenc” életéről szóló filmet.

A filmen keresztül bepillantást nyerünk majd a csimpánz és Michael Jackson kapcsolatának alakulásába, és attól lesz annyira érdekes, hogy minden Bubbles, a csimpánz szempontjából lesz elmesélve, és ő beszéli majd el a körülötte zajló eseményeket.

loading...

Azok, akik rajonganak a pop királyáért, már ismerik Bubblest, akit az énekes 1983-ban, egy texasi menedékhelyen fogadott örökbe, és hosszú időn át volt Jackson hű társa, egészen addig, amíg a csimpánz agresszivitása veszélyessé vált és meg kellett válnia tőle.

A Bubbles és az énekes közti kapcsolaton keresztül a film megpróbál majd arra törekedni, hogy a popkirály természetét vizsgálja egy igen szokatlan módon. Korábban már hallani lehetett a filmmel kapcsolatos pletykákat, de szinte senki sem gondolta, hogy igazából elkészítik, főleg amiatt, hogy Jackson ügynöke mindent megtett annak érdekében, hogy az énekes ne kerüljön filmvászonra.

Attól függetlenül, hogy a Bubbles egy csimpánzról szóló animációs film lesz, még nem jelenti azt, hogy az alsóbb korosztály a célközönsége. Ha a legutóbbi Starbuns filmhez, az Anomalisa-hoz hasonlítjuk, akkor rájöhetünk, hogy a Bubblesnek is egy komoly, érett megközelítése és történetmesélése lesz. Hollywood úgy tűnik, egyre jobban mutatja ki szándékát affelé, hogy Michael Jackson személyét szóba hozza.

loading...

A Bubbles-ön kívül, egy ugyanilyen bizarr Michael Jacksonról szóló film fog még megjelenni, amelyben Joseph Fiennes alakítja majd az énekest, és a 2001 szeptember 11-ei terrortámadások idején fog játszódni.

Megosztás...Share on LinkedIn0Share on Google+1Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn0Share on Google+1Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter