Napi-Mozi » Hírek » Miért lehet rossz ötlet Hayden Christensen visszatérése a Csillagok Háborújába?

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Miért lehet rossz ötlet Hayden Christensen visszatérése a Csillagok Háborújába?

Miért lenne rossz ötlet Hayden Christensen visszatérése a Csillagok Háborújába

Amikor a Csillagok Háborúja előzményfilmjei negatív kritikát kaptak, Hayden Christensen vitte el értük a balhét. Míg a problémák a filmekkel kapcsolatosan mélyebbre nyúlnak a színésznél, ő is valamilyen szinten hibáztatható volt a rossz kritikákért.

Valószínűleg erre ő is rájött, hiszen elvállalta, hogy megjelenik a nyolcadik Csillagok Háborúja filmben. Mindenki megérdemel egy második esélyt, de a következőkben olyan filmeket mutatunk be, amelyek szintén Christensen színészkedése miatt kaptak negatív kritikát.

loading...

A Hullócsillag című filmben Christensen egy zenészt játszik, amely eredetileg a legendás Bob Dylan lett volna. Az énekes ábrázolása viszont elég pocsékra sikeredett, és csak egy rossz imitációnak lehet nevezni. Mégsem ez volt viszont, amiért Dylan pereléssel fenyegette a készítőket. A New York magazin szerint Dylan problémája az volt, hogy a film azt a látszatot keltette, hogy az énekesnek volt valami köze Sedgwick halálához.

Az Amerikai Balhé című filmben a kritikusok szerint fantasztikuson játszott, viszont akármilyen jól teljesített, a film összességében mégsem kapott túl jó kritikákat.

A Szűzlányok ajándéka című filmről nincs semmilyen megnyilatkozás. Lényegében arról sem írtak hogy jó, de arról sem, hogy rossz, így csak annyit tudunk, hogy Christensen játszik a filmben, a teljesítményéről viszont nem született semmilyen érdemleges kritika. Ez már egymagában elég sokatmondó tény.

A Hipervándorral is rengeteg probléma volt, például az inkoherens cselekmény, és az ellenszenves szereplők, viszont ez önmagában nem a színész hibája. Ő csak a rendező utasításait és a forgatókönyvet követte.

Ami pedig a Csillagok Háborúja filmeket illeti, a szereplése elég lapos és szimpla volt. Még Anakin leghíresebb sorait is képes volt minden érzés nélkül előadni, és soha nem lehetett igazán átérezni a fájdalmát.

loading...

Lehet, hogy a színész tényleg csak szerencsétlen szerepeket fogott ki, ami nem igaz Anakin szerepére, de hamarosan eljön egy újabb lehetőség arra, hogy megmentse Anakin karakterét, hiszen újra szerepet kapott a Csillagok Háborúja nyolcadik részében, amire már rendkívül kíváncsiak vagyunk.

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+3Share on Facebook0Pin on Pinterest2Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+3Share on Facebook0Pin on Pinterest2Tweet about this on Twitter