Napi-Mozi » Akciófilm » Mindenkit perelne a stúdió A feláldozhatók 3 netre felkerülése miatt

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Mindenkit perelne a stúdió A feláldozhatók 3 netre felkerülése miatt

Mindenkit perelne a stúdió A feláldozhatók 3 netre felkerülése miatt

A  feláldozhatók 3 csoportképAz Expendables 3 vagy, ahogy hazánkban megjelent, „A feláldozhatók 3” film készítői jogi lépéseket szándékoznak tenni azok ellen, akiknek köszönhetően a nagy sikernek örvendő mozifilm sorozat harmadik része még a megjelenés előtt felkerült az internetre letölthető formában.

Sylvester Stallone nem elégedett a harmadik rész bevételeivel kapcsolatban, ezért azt szeretné elérni, hogy visszaszerezze azt a meg nem szerzett bevételt is, amitől a netről letöltött filmnek köszönhetően nem szerezhetett meg.

loading...

Erre a célra Ira Siegel ügyvédet fogadták fel, akinek nem lesz más dolga, mint jogi úton támadni azokat, akiknek a tulajdonában vannak azok az oldalak ahonnan letölthető a film és mindazokat, akik illegális módon le is töltötték a filmet ezekről a weboldalakról.

Meglepő a filmkészítők reakciója, mivel mindenkit beperelnének, aki a film kalózkodásával kapcsolatba hozható, annál is inkább, mert ezzel a lépéssel nem vállalják a felelősséget, ami valljuk be, nagyrészt őket terheli.

Nem bátorítunk senkit a kalózkodásra, sőt a moziba járás élményét kifejezetten ajánljuk mindenkinek, azonban a filmkészítők hibája kiemelkedően magas, hiszen nem megengedett egy nagy elvárásoknak örvendő, és egy hatalmas befektetést igénylő filmnek három héttel a premier előtt, hogy felkerüljön az internetre.

Még nem lehet tudni hogyan és ki által került ki aA feláldozhatók 3” mozifilm a netre, de egy dolog biztos, a kellemetlen ügy felelősei azok, akik nem voltak kellően elővigyázatosak, hogy ez az eset ne történjen meg.

loading...

Forrás: TheHollywoodReporter.com

Megosztás...Share on LinkedIn0Share on Google+7Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn0Share on Google+7Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter