Napi-Mozi » Hírek » Robin Williams haláláról készült dokumentumfilm

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Robin Williams haláláról készült dokumentumfilm

robin-williams

Robin Williams hollywoodi filmszínész tavaly augusztusban önkezűleg vetett véget az életének, miután kiderült, hogy súlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenved.

A tünetek számára olyan elviselhetetlenek voltak, hogy – hozzátartozói véleménye szerint – nem látott más kiutat a szenvedésből, mint az öngyilkosságot. Halálának körülményei még most is találgatásra adnak okot, ennek próbált – szakértők bevonásával – véget vetni Nagy-Britanniában a Chanel 5 TV-csatorna Autopsy (Boncolás) nevű adása.

loading...

Robin Williams haláláról szóló információk feldolgozásával rekonstruálták a színész utolsó óráit a show-ban, mely korábban Michael Jackson és Michael Hutchence halálával is részletesen foglalkozott.

A következő epizód középpontjába helyezve, Williams életének több momentumát is közlik, hangsúlyt fektetve tehetségére és páratlan karrierjére. A lélektani ábrázolás mellett pontról pontra követik utolsó óráit a tragédia bekövetkeztéig.

Amikor Robin Williams kaliforniai otthonában öngyilkos lett, már nagyon beteg volt, derült ki a műsorból. Dr. Richard Shepherd patológus segítségével elevenítették fel a halálát megelőző közvetlen eseményeket. A Chanel 5 csatorna április 22-én mutatta be az Autopsy legújabb epizódjában a nagy nevettető életének végnapjait.

loading...

Végül apám csak árnyéka volt önmagának; zavartság és elkeseredettség jellemezte. A demenciával együtt járó tünetek annyira borzalmasak voltak, hogy testi és szellemi leépülését nem tudta tovább elviselni – számolt be a tragédiáról lánya, Zelda.

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+13Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+13Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter