Napi-Mozi » Akciófilm » Sylvester Stallone gőzerővel készül a Rambo 5 forgatására

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Sylvester Stallone gőzerővel készül a Rambo 5 forgatására

Sylvester Stallone-rambo 5

Sylvester Stallone-rambo 5Sylvester Stallone egyike azon kevés Hollywoodi színészeknek, akik nem arra várnak, hogy sikeres szerepekkel keressék meg őket.

Létrehozta saját produkcióit, amelyekben komoly szerepeket vállalt, mint például a Rocky, a Rambo vagy a Feláldozhatók, melynek immár a harmadik részét vetítették a mozik.

loading...

Annak ellenére, hogy Sylvester Stallone kiemelkedően sok ajánlatott is kap más szerepekre, ő inkább visszatér a már mindenki által megszokott film folytatásához.

A Rambo 5 már tervbe volt véve egy ideje, de most hivatalosan is bejelentette a színész, hogy készülnek a forgatásra. A színész által tett bejelentés szerint készen áll a forgatásra és megkezdte a fizikai edzéseket is a filmforgatásra.

Eredetileg Stallone a Sci-Fi irányába szerette volna elvinni a Rambo ötödik részét, de hamar elvetették a témát és így a Rambo 5, a „Nem vénnek való vidék” című film stílusához hasonló témát dolgoz fel, ahol Rambonak egy Mexikói drogkartellel és annak fejével kell szembeszállnia.

loading...

Forrás: vulture.com

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+16Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+16Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter