Napi-Mozi » Hírek » Sylvester Stallone nem bújik többé Rambo bőrébe

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Sylvester Stallone nem bújik többé Rambo bőrébe

Sylvester Stallone nem bújik többé Rambo bőrébe

John Rambonak, a modernkor egyik legnagyobb akcióhősének története úgy tűnik a végéhez ért. Ez a vég a 2008-as Rambo film volt, hiszen Sylvester Stallone hivatalosan is nemet mondott a Rambo: Utolsó Vér című filmben való szereplésre.

Stallone a legutóbbi Variety magazinnak adott interjúja során beszélt a filmhez való hozzáállásáról, amelyben elismerte, hogy több olyan tényező van, amit nem ő irányít, és igazából ezek a tényezők vették rá arra, hogy erre az elhatározásra jusson.

loading...

Nem a próbálkozás hiánya miatt mondott le a szerepről, hiszen Stallonét már tavaly óta edzették, hanem az, hogy az idő végül őt is utolérte: „A szívem szeretné, de az eszem azt mondja maradjak otthon.” Úgy hangzik Sylvester Stallone úgy érzi öregszik, és ezért senki sem hibáztathatja.

Az utóbbi évtizedben a Rambo és a Rocky franchise-t is életben tartotta, a Feláldozhatók sorozat,és sok más film mellett, mint például: Fejlövés, Szupercella, vagy A nagy trükk.

Nem mintha most Stallone visszavonulni készülne, hanem inkább a bölcsességét használja ki, fizikai képességei helyett. Most, hogy a színész lemondta szerepét a Rambo: Utolsó Vér című filmben, talán Hollywood végre pihenni hagyja a franchise-t, és megtiszteli mennyire messze is jutott el Rambo története. Vagy talán újraindításképpen felkeresik Ryan Gosling-ot, hogy megfiatalítsák Stallone karakterét, és felveszik egy akciószomjas új-generációs körbe, aminek nagy előnyei, de akár hátrányai is lehetnek.

loading...

Sylvester Stallone 1982-ben öltötte magára először John Rambo szerepét, utoljára pedig 2008-ban láthattuk Ramboként az amerikai színészt. Bármi is következzen ezután, továbbra is láthatják Stallonét a Creed: Apollo fia című filmben, ahol életben tartja a legendás Rocky Balboa nevét.

Megosztás...Share on LinkedIn0Share on Google+22Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn0Share on Google+22Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter