Napi-Mozi » Hírek » Talán mégis elkészítik a harmadik Neveletlen Hercegnő filmet

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Talán mégis elkészítik a harmadik Neveletlen Hercegnő filmet

Talán mégis elkészítik a harmadik Neveletlen Hercegnő filmet

Ha odafigyel a TV és a filmek világára egy dolog biztosan világos: manapság a nosztalgia, az átdolgozások, és a várva várt folytatások korát éljük, különösen 2016-ban.

Egyre több filmgyártó cég hozza vissza a szeretett filmeket, és úgy tűnik, a Disney is érti ezt a trendet, hiszen állítólag folynak a tárgyalások a Neveletlen Hercegnő folytatásáról.

loading...

A Neveletlen Hercegnő rendezője, Gary Marshall egy interjúban nyílt meg a film folytatását illetően, és azt nyilatkozta, hogy beszélnek az ügyről, de nem akarják, hogy ő jelentse be, azt a Disney maga szeretné elintézni.

Anne Hathaway megjelent a rendező irodájában terhesen, elindította a számítógépét, megnyomott 3 gombot, és Julie Andrews jelent meg a Skype képernyőjén, így már meg is történt a találkozó. Ez mindenképpen ígéretes lehet, és nemcsak az, hogy van remény a folytatásra, hanem az is, hogy kedvenc főszereplőink is benne lennének a dolgokban.

A folytatásra mindenképpen lenne pénz, hiszen a nosztalgia filmek mindig sokat hoznak a konyhára, különösen, ha visszatérnének az eredeti szereplők is.

Egy kicsit meglepő viszont, hogy Anne Hathaway visszatérne Mia Thermopolis ügyetlen cipőibe, hiszen az óta már Oscar-díjat is nyert, viszont valamilyen szinten mégis tartozik a Disney-nek, hiszen a Neveletlen Hercegnő által indult be igazán karriere.

Talán még izgalmasabb lenne Julie Andrews visszatérése a nagyképernyőre, hiszen az utóbbi időben inkább csak hangját kölcsönözte filmekhez, utolsó igazi szerepe 2010-ben volt, amikor a Fogtündér című filmben játszott.

loading...

Természetesen az idő majd megmondja, hogy elkészül e igazából a film, vagy sem, de a közönség mindenképpen imádná, ha újra láthatná Miát, Clarisse királynét, a királyné testőrét Joe-t, Lilly-t, Mia barátnőjét, és természetesen Nicholas Deveraux-t, Mia szerelmét is.

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+4Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+4Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter