Napi-Mozi » Hírek » Tarol a mozikban az új Csillagok Háborúja: Az Ébredő Erő

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Tarol a mozikban az új Csillagok Háborúja: Az Ébredő Erő

Tarol az új Star Wars film a mozikban

A Csillagok Háborúja filmek új része, Az Ébredő Erő, immár a kiadásának harmadik hetébe lépett. A mozikban erősen kezdő filmek iránt általában hamar elvész az érdeklődés, viszont az új Csillagok Háborúja film folyamatosan felborítja ezt a „hagyományt”.

A film továbbra is szorosan tartja első helyét a listákon, és közeledik afelé, hogy a legnagyobb hazai kasszasiker legyen. 88 millió dollár bevétellel (ezen a hétvégén), már elérte a 700 millió dollárt.

loading...

A rekordot jelenleg az Avatar tartja 760 millió dollárral, amit vélhetőleg a Star Wars fog megdönteni, még ezen a héten. Már csak az a kérdés, hogy eléri-e a film a bűvös 1 billió dollárt? Mivel ez egy komoly összeg, még semmi sem vehető biztosra, de ahogy telnek a napok, a film továbbra is erősen „vágtat” előre.

Amíg a film nagy kasszasiker Észak-Amerikában, nemzetközileg még nem volt meg az az átütő siker, mint más magas bevételű filmeket figyelembe véve. A legnagyobb kasszasikerek aránya általában 2 az 1-hez a nemzetközi és hazai jegyeladások között.

Például az Avatar nemzetközi bevétele 2 billió dollár, míg otthon 760 millió dollár értékű jegyet adtak el. A Csillagok Háborúja: Az Ébredő Erő viszont majdnem 1 az 1-hez, hiszen nemzetközileg 770 millió dollárt zsebelt be, míg hazai pályán csak 740-et. Ennek az oka talán az, hogy a film a kínai mozikba még nem ért el, szóval a kínai bevétellel még változhat az arány.

loading...

Az amerikaiak pedig igyekszenek többször megnézni a filmet, például híre ment egy olyan texasi férfinak, aki az első hétvégén kilencszer nézte meg a filmet egymás után. A hétvégi bevételek alapján, az új Csillagok Háborúja film tehát az első a bevételi listán 88 millió dollárral, mögötte a Megjött Apuci című film áll 29 millió dollárral, majd az Aljas Nyolcas 16 millió, és a Lánytesók 12 millió hétvégi bevétellel.

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+21Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+21Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter