Napi-Mozi » Hírek » Tom Hanks Magyarországon forgatja a Da Vinci-kód folytatását

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Tom Hanks Magyarországon forgatja a Da Vinci-kód folytatását

Hanks, Tom

Nagy öröm a rajongóknak, hogy Tom Hanks április közepén Magyarországra érkezett új filmje forgatása alkalmából. Az „Inferno” a Da Vinci-kód folytatása, melyben Felicity Jones, a „Mindenség elméletének” sztárja játssza a női főszerepet.

Minden bizonnyal nagy érdeklődésre tarthat számot a misztifikált történet, melynek részleteit hétpecsétes titokként őrzi a Sony.

loading...

Ron Howard rendezésében készülő mozi a kétszeres Oscar-és négyszeres Golden Globe-díjas színész számára igazi kihívás, mivel 9 év telt a kereszténység alapjait boncolgató kasszasiker bemutatója óta, és Tom Hanks is közelebb áll már a hatvanhoz, mint az ötvenhez.

Április 12-én szállt le a repülőgép a sztárral és kíséretével a Liszt Ferenc repülőtér magángépeknek fenntartott részlegén, ahol szigorú biztonsági intézkedések között juttatták el a stábot az elsötétített autójához.

A kiszivárgott hírek szerint az Inferno jeleneteinek 80%-t Magyarországon veszik fel, így több hétig fog nálunk vendégeskedni Robert Langdon társaival. Dan Brown művében eredetileg nem szerepel Budapest, valószínű, hogy csak helyettesíti a tényleges helyszíneket.

A történet folytatásában újabb izgalmas (bűn)cselekmények nyomába ered a történész professzor, aki nem ijed meg a rátörő bérgyilkostól, sem a furcsa történésektől.

Szakmai kíváncsiságtól fűtve hajtja az igazságot, melynek kiderítése most sem lesz egyszerűbb, mint a korábbi kalandokban. A „Da Vinci-kód” és az „Angyalok és Démonok” jeleneteinek nyomán folytatódik a kutakodás a kereszténység valódi története után.

Májusban kezdik meg a forgatást, és a tervek szerint 2016. október 14-én mutatják be a nagyérdeműnek. Addig is a szerencsésebbek kérhetnek autogramot, ha sikerül közel kerülniük a forgatási helyszínekhez. Sok sikert a próbálkozáshoz!

loading...

Forrás: MTI/origo.hu

Megosztás...Share on LinkedIn1Share on Google+12Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn1Share on Google+12Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter