Napi-Mozi » Hírek » Zac Efron új filmjéhez merészen öltözött

Ha tetszik a Napimozi oldala, kérlek oszd meg:
NapiMozi Pinterest

Hirdetések

Top 10 Filmek

Zac Efron új filmjéhez merészen öltözött

Zac Efron új filmjéhez merészen öltözött

Zac Efron, a High School Musical egykori tinisztárja január óta új filmjét forgatja. A „Dirty Grandpa” című nagyszabású komédia forgatása bővelkedik a viccesebbnél viccesebb jelenetekben, derül ki a sokat mondó fotókból, melyeket április végén készítettek a főszereplőkről.

A felvételek alatt váltakozó helyszíneken a színészek furábbnál furább kosztümökben mutatkoznak, közülük is kitűnt Efron extravagáns megjelenésével.

loading...

A Jason szerepét játszó Zac a Georgia-i Tybee Island-en mutatta meg hasizmát és egyéb testrészeit, miután több szerelésben pózolt a fotósoknak. A lencsevégre kapott 27 éves sztár nem volt szívbajos kisgatyában mutatkozni, miközben egy felirat volt ráfeste a felsőtestére: „Team Hornet”.

Mindez nem volt elég, a hatást fokozta a ’80-as évekbeli fekete, rojtos topfelső, amit egy másik jelenethez húzott magára, felvéve hozzá egy rikító, sárga buggyos nadrágot is. Az egyik fotón Zac lehajtja a fejét; nem csoda, hisz a cucc, amiben volt, igazán gázos…

A filmbeli ízlésficamtól eltekintve azért bátran kijelenthető, Zac Efron jóképű, és a képek tanúsága szerint izmos is. A tengerparti jelenetben jól látszik, mire is büszke a lányok bálványa.

Egy nap alatt bár többször átöltözött, nem lankadt, hol fekvőtámaszozott, hol pedig egy matricát magára ragasztva téblábolt a stábtagok között. Az alábbi szöveget olvashatták a kíváncsiskodók pulóverén: „I’ve been fishing so long. I’m a Master Baiter”.

loading...

A látottak némi ízelítőt adnak az új hollywoodi filmből. Az események sorát alakító családi viszony kapcsán ütős poénok várhatók. A két főszereplő, Zac és az Oscar-díjas Robert DeNiro mindent megtesz a szórakoztatásért. A nagyapa és unoka kalandja várhatóan júniusban kerül mozikba. Már alig várjuk!

Megosztás...Share on LinkedIn0Share on Google+3Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter

Szólj hozzá a bejegyzéshez!
Minden vélemény számít!

Share on LinkedIn0Share on Google+3Share on Facebook0Pin on Pinterest1Tweet about this on Twitter